Ansu Fati, després del gol del triomf del Barça

El Barça s’aferra a la Champions gràcies a un gol d’Ansu Fati que ha donat el triomf als blaugrana contra el Dinamo de Kíev (0-1). En un altre partit espès, Fati ha decantat la balança amb una rematada de voracitat golejadora al minut 70. El triomf del FC Barcelona, combinat amb la desfeta del Benfica al camp del Bayern de Munic, fa que l’equip blaugrana tingui el bitllet per als vuitens de final de la Champions a només un partit. Si el Barça és capaç de derrotar el Benfica al Camp Nou serà matemàticament segon de grup. Sergi Barjuan s’ha estrenat amb victòria a la Lliga de Campions el dia que ha tornat Dembélé.

El Barça, de menys a més a la primera part

El Barça ha dominat la possessió durant la primera mitja hora de joc. De fet, els de Sergi Barjuan, que aquest dimarts ha debutat com a entrenador a la Champions, han gaudit d’arribades clares que no han pogut materialitzar en xuts a porta. Primer Memphis, i després Ansu Fati, en una centrada lateral, han pogut obrir la llauna. El Dinamo de Kíev també ha tingut dues oportunitats per avançar-se, una amb intervenció de Ter Stegen per evitar l’1 a 0 al marcador. La més clara del primer tram del partit ha estat per als ucraïnesos, amb un xut que ha sortit llepant el pal. Lenglet, titular a l’eix central, ha enviat una rematada a la fusta que finalment ha estat invalidada per fora de joc. A mesura que passaven els minuts, el Barça ha estat més imprecís i ha perdut el control del partit. A dos minuts del descans, ha arribat la jugada que és el reflex de la situació actual del FC Barcelona de cara a gol. Mingueza ha fet una bona centrada a Nico, que ha connectat una bona rematada de cap. Quan semblava que la pilota anava al fons de la xarxa, Memphis ha interceptat el cop de cap amb el cos i ha frustrat el gol culer. El final de la primera part també ha estat un mirall del que és temporada del Barça. Ansu Fati ha vist com l’àrbitre els enviava als vestidors en ple contracop.

Ansu Fati dona vida al Barça a la Champions

Ansu Fati ha estat el protagonista de l’inici del segon acte. El 10 del Barça ha vist com el VAR anul·lava un penal que l’àrbitre havia assenyalat quan Fati intentava una rematada. Sergi Barjuan ha donat entrada a Dembélé, que tornava a un terreny de joc per primer cop aquesta temporada. L’heroi blaugrana havia de ser Ansu Fati. La perla de La Masia ha engaltat un xut potentíssim després d’una centrada de Mingueza per situar el Barça al davant al marcador. El més difícil estava fet. 10 minuts abans del final, Ter Stegen ha tret una mà salvadora en una badada defensiva culer. El partit s’ha estirat fins al minut 95, però el Barça ha sabut patir per sumar la segona victòria per la mínima de la fase de grups.