El Barça B disputarà, una temporada més, el play-off d’ascens a Segona. Els blaugrana s’han classificat. matemàticament, després de guanyar l’Eivissa per 2 a 1. Ha estat un partit especial per a Francesc Xavier García Pimienta. L’entrenador blaugrana ha arribat als 100 partits com a tècnic del filial.

Domini blaugrana davant l’Eivissa, a la primera part

Els primers minuts de l’enfrontament han estat de domini blaugrana. EL conjunt de García Pimienta ha buscat un gol que els encarrilés la classificació per als play-off d’ascens a Segona. Comas i Collado han estat els primers en acostar-se amb cert perill a la porteria de Germán.

Al minut 17, Peque, en una acció individual ha estat a punts de marcar. QUi sí que ho ha fet, Sis minuts més tard ha estat Rei Manaj. L’abanès ha rematat impecablement de cap un còrner de Collado per fer l’1 a 0. Alegria al Johan Cruyff i més encara quan, tres minuts més tard, Konrad ha fet el 2 a 0 en rematar per dues ocasions dins l’àrea petita un pilota que la defensa eivissenca havia salvat sobre la línea de gol en una primera ocasió.

El Barça s’agradava i dominava. Collado, al minut 31, ha fet lluir Germán amb un xut arran del pal. Poc abans del descans, el conjunt illenc s’ho acostat a la porteria d’Iñaki Peña, però sense gaire perill.

Rei Manaj, golejador del FCB B - Eivissa
@FCBBarcelonaB

L’Eivissa retalla distàncies i domina

Després del descans, l’Eivissa ha fet un pas endavant i s’ha començat a apropar amb més perill a la porteria d’Iñaki Peña. I en una d’aquestes, al minut 57, Davo de cap ha retallat distàncies posant el 2 a 1. Durant els primers quinze minuts de la segona part, els illencs han demostrat el perquè són els líders del grup.

Quedava mitja hora per acabar el partit i el Barça B buscava el gol de la tranquil·litat. Jandro, al minut 60, ha fet lluir Germán Parreño amb un fort xut.

Konrad, golejador del FCB B - EIvissa
@FCBarcelonaB

Els últims minuts del partit s’han viscut amb nervis tant a la banqueta dels dos equips com a la graderia del Johan Cruyff on s’han aplegat 971 espectadors. Un últim ensurt de l’Eivissa en temps afegit ha posat punt i final al partit i la classificació del filial blaugrana per als play-off.