El Barça d'handbol ha perdut davant el Vardar
@FCBhanbol

El Barça d’handbol ha perdut la semifinal de la Lliga de Campions davant el Vardar per 27 a 29. Els blaugrana, en una segona part desastrosa, han llançat un avantatge de 7 gols.

El Barça domina a la primera part

El Barça ha començat marcant i després sempre ha dominat en el marcador. En els primers minuts de partit els grans protagonistes han estat els porters. Gonzalo Pérez de Vargas a la porteria blaugrana i Milosavljev a la del Vardar han fet tot un recital d’aturades. Els minuts han anat passant i els de Xavi Pascual s’han anat imposant. L’avantatge s’ha ampliat fins al 7 gols de la mitja part, 16 a 9.

Els blaugrana s’enfonsen a la segona

A la represa el Vardar ha sortit més intens i disposat a retallar les diferències i a poc a poc ho ha anat fent. Els macedonis de mica en mica han anat minant la moral del Barça. Als blaugrana ofensivament els costava trobar forats a la defensa del Vardar i defensivament no eren capaços d’aturar els llançaments exteriors dels macedonis. Quan faltaven quatre minuts per al final el Vardar ha aconseguit empatar a 26. Començava un partit nou. I tot plegat encara se li ha complicat més al Barça quan Petrus dos Santos ha estat expulsat. Els dos últims minuts els blaugrana els han jugat en inferioritat numèrica. I això ho ha aprofitat el Vardar per capgirar el marcador i acabar guanyant per 27 a 29.