El Barça va camí de fer història en aquesta Lliga 2020-2021. Després de superar el València per 5 a 0, de moment suma 19 victòries consecutives en Lliga. 57 punts amb 95 gols a favor i només tres en contra. Tot apunta a una temporada per emmarcar de l’equip de Lluís Cortés.

El València s’enfonsa ràpid

El partit s’ha decantat molt ràpidament del costat blaugrana. En el minut 5 unes mans molt clares dins l’àrea valencianista han significat un penal favorable al Barça. Alexia Putellas ha enganyat Enith i ha fet pujar l’1 a 0 en el marcador. Les blaugrana han pogut augmentar diferències en un parell d’ocasions clares, però no ha estat fins al minut 25 quan Graham ha fet pujar el segon gol de les jugadores de Lluís Cortés. El tercer ha estat el millor quatre minuts més tard. Oshoala ha fet un xut potent i col·locat que ha sorprès la portera valencianista. Tampoc no ha quedat lluny pel que fa a la jugada prèvia el 4 a 0. Graham Hansen ha ballat en un espai ínfim i ha servit perquè Patri Guijarro marqués amb un xut ras. Entre mig, les blaugrana haurien pogut ampliar el marcador amb un parell de xuts als pals.

Alexia celebra el primer gol del Barça davant el València
@FCBfemeni

Graham arrodoneix a la segona

Amb el 4 a 0 s’ha arribat al descans. A la segona meitat, el València s’ha tancat molt més encara i al Barça li ha costat trobar forats. L’ocasió més clara ha estat per a Vicky Losada, que ha provat un xut de xilena que ha anat al travesser en el minut 70. A punt d’acabar el matx, Graham Hansen ha aconseguit el 5 a 0 definitiu. La blaugrana ha fet un doblet en aquest enfrontament contra les valencianes.