mirotic
@FCBBasket

El Barça de bàsquet ha superat l’Unicaja de Màlaga per 73 a 84 en el segon partit de la fase final de la Lliga Endesa, que ha de decidir el títol. Després de veure com es complicava la vida en el primer partit davant el Joventut de Badalona, els de Pesic han serrat les dents en defensa i han guanyat un partit que no havia començat de la millor manera.

Els blaugrana comencen adormits

El Barça, avui de groc, ha sortit molt més fred que l’Unicaja i els malaguenys ho han aprofitat per obrir una escletxa de nou punts en un tres i no res, una ratxa basada, en gran manera, en l’encert de Gerun, autor de sis punts. Pesic s’ha vist obligat a demanar un temps mort per revertir la situació i el seu equip ha reaccionat lleugerament per retallar la diferència a sis punts al final del primer quart. Millor ha començat el segon, amb un parcial de 0 a 8 que li ha permès donar la volta al marcador. L’estira-i-arronsa s’ha mantingut durant la resta d’una primera meitat que ha finalitzat amb avantatge andalús: 41 a 38.

La defensa passa a l’atac

Alguna cosa deu haver dit Pesic als seus jugadors que els ha fet sortir dels vestidors endolladíssims. El tercer quart blaugrana ha estat molt més intens en defensa i això els ha permès capgirar el marcador i entrar a l’últim període amb cinc punts d’avantatge. La tònica s’ha intensificat a l’últim quart i els blaugrana han tancat l’anella amb pany i forrellat per acabar superant l’Unicaja sense gaires problemes per 73 a 84. Tomic, amb 25 de valoració, ha estat el millor del Barça.