Barça Olympiacos tercer lloc Final Four Belgrad 2022

El Barça s’ha endut el premi de consolació, el tercer lloc a la Final Four de Belgrad 2022 després de superar l’Olympiacós per 84 a 74. Els blaugrana han pogut superar el conjunt grec que ha pogut mantenir-se viu en el partit tot i que els blaugrana han dominat durant tot l’enfrontament.

Partit igualat amb avantatge blaugrana

El partit ha començat bé per al Barça, amb un Nikola Mirotic inspirat i semblava que els blaugrana encarrilarien l’enfrontament (10-2) de forma relativament fàcil. Però els grecs han millorat en defensa i han aconseguit escurçar distàncies al final del primer quart (20-18). L’enfrontament s’ha mantingut força igualat fins al darrer tram del segon quart, quan els de Jasikevicius han aconseguit un petit avantatge que els ha permès marxar al vestidor amb un 45 a 38 a favor.

Un tercer quart que semblava blaugrana

El tercer període semblava que seria clau, en aquest cas favorable al Barça, que ha sabut tenir l’encert de cara a cistella i mantenir a ratlla l’Olympiacós. Les diferències, per moment, han estat de 15 punts a favor dels de Jasikevicius (57-42), però el conjunt grec ha tornat a reaccionar com al final del primer període i ha deixat el matx molt obert (62-56).

En l’últim quart, el Barça ha sabut mantenir les diferències en el marcador amb un petit marge que ha estat suficient per guanyar el partit pel resultat de 84 a 74. El màxim encistellador del partit ha estat, novament, Nikola Mirotic, amb 19 punts i 27 de valoració, seguit d’un Sanli molt encertat també, amb 16 punts. Per part de l’Olympiacós, l’exblaugrana Vezenkov ha fet 20 punts i ha sumat 27 de valoració.