Barça femení

El Barça, en un partit molt complet, ha superat el Madrid per 4 a 0 i s’ha classificat per jugar la final de la Copa de la Reina contra l’Sporting de Huelva. Les jugadores de Jonatan Giráldez han estat molt superiors a les blanques a la semifinal i Martens, Aitana Bonmatí, Mariona Caldentey i Oshoala han estat les encarregades de materialitzar-la.

El Barça, molt superior, però poc efectiu

Les blaugrana han sortit molt intenses i han tancat el Madrid a la seva àrea. Ràpidament han arribat les primeres ocasions, després de les rematades de Rolfö i Mariona a la sortida de dos córners. Les de Jonatan Giráldez han seguit pressionant i Alexia i Oshoala han enviat dues pilotes al pal. Al final, ha arribat el gol en el minut 18. L’assistència d’Alexia l’ha rematat Lieke Martens fent l‘1 a 0. El Barça ha seguit dominant àmpliament i apropant-se a l’àrea blanca amb perill, a més, ha impedit que les jugadores d’Alberto Toril sortissin al contraatac. Les blaugrana han estat superiors, però els hi ha faltat efectivitat per plasmar-ho al marcador.

Les blaugrana recuperen l’olfacte golejador

La segona part ha començat amb un claríssima ocasió d’Aitana Bonmatí, que després d’una jugada individual ha xutat fregant la creueta, El Barça ha seguit picant pedra i aquest cop Aitana Bonmatí no ha fallat i ha fet pujar el 2 a 0 en el minut 47. L’efectivitat que havia faltat a la primera part ha arribat a la segona i Mariona Caldentey, a la sortida d’un córner, ha fet el 3 a 0 en el minut 52. Les de Jonatan Giráldez han encarrilat ràpidament l’accés a la final de la Copa de la Reina. El Madrid ha fet un pas endavant i ha pressionat la sotrida de la pilota de les blaugrana, que quan han aconseguit superar-la han generat perill. Oshoala i Rolfö han estat a punt de fer el quart. Aquest ha arribat en el minut 75 i ha estat obra d‘Oshoala, que ha aprofitat una magnífica passada de Claudia Pina. Les blaugrana haurien pogut fer el cinquè, però els ha faltat encert en els últims metres-