Barca Sparta Praga Elite Round 2019
@FCBarcelona

El Barça ha aconseguit un triomf amb patiment davant l’Sparta Praga en el primer partit de l’Elite Round de la Champions de futbol sala. Els blaugrana han hagut de patir de valent per aconseguir els tres primers punts que l’apropen a la Final Four. Els barcelonistes han hagut de capgirar el marcador després del gol inicial de Drahovsky amb les dianes de Dyego i Aicardo.

Un Sparta Praga molt rocós

La primera meitat ha començat amb sorpresa. Només començar el matx, Drahovsky ha avançat l’Sparta Praga. Era el minut 3 i res feia pensar que els blaugrana no fossin capaços de capgirar el marcador. Però el conjunt txec ha estat capaç de mantenir un ordre defensiu que no ha permès als d’Andreu Plaza ni tan sols xutar amb perill a porteria en els primers minuts. La possessió ha estat favorable al Barça, però semblava que la pilota no volia entrar. Les rotacions no han funcionat i els barcelonistes s’han trobat amb un mur a la porteria contrària, el porter Vahala, qui, curiosament, du el dorsal 2 a l’esquena. Però quan semblava que s’arribaria al descans amb el marcador favorable a l’Sparta Praga, Dyego ha fet l’empat a un. El gol l’ha fet quan només quedaven 23 segons per acabar el temps reglamentari.

Vahala, estel·lar

L’Sparta Praga ha continuat amb el mateix plantejament, però s’ha trobat amb un Barça molt ambiciós, que ha creat ocasions per golejar. Als set minuts de la represa, Aicardo ha aconseguit fer el 2 a 1 després d’aprofitar un refús del porter Vahala. El jugador txec s’ha convertit en el salvador del seu equip i ha estat capaç de desfer la gran majoria d’atacs barcelonistes. Els d’Andreu Plaza han buscat amb insistència el gol de la tranquil·litat, sense encert. Al final del matx, i amb porter jugador per part de l’Sparta Praga, els txecs han estat a punt d’empatar, tot i que el Barça també ha tingut opcions per ampliar el marcador final, que ja no s’ha mogut.