Barça

El Barça ha empatat a 1 contra el Sevilla al Camp Nou. Després d’un inici trepidant, amb dos gols en els primers 10 minuts, el partit ha perdut clarividència ofensiva i no s’han creat gaires ocasions de gol. Al Barça li ha costat molt generar perill en la primera prova de foc seriosa.

Inici trepidant

Ronald Koeman ha apostat per Ronald Araujo en el lloc del sancionat Lenglet a l’eix de la defensa. El partit ha començat molt viu i Luuk de Jong ha fet el 0 a 1 en el minut 7. L’alegria dels andalusos ha durat ben poc, ja que dos minuts més tard Coutinho ha marcat l‘1 a 1. Cap dels dos equips no s’ha donat descans i han seguit buscant la porteria contrària i Griezmann ha estat a punt fer el segon del Barça. El Sevilla, ben plantat al darrere, ha dificultat la fluïdesa del joc ofensiu dels de Koeman i ha esperat el seu moment al contraatac. Al Barça li ha costat molt circular amb rapidesa la pilota i, per tant, no ha estat capaç de generar perill. I així s’ha arribat al descans amb empat a 1.

El Barça, sense fluïdesa atacant

A la represa, el Sevilla ha sortit pressionant i s’ha instal·lat en els primers minuts al camp del Barça. A poc a poc, els blaugrana han anat recuperant el control del matx, però han seguit sense trobar el camí a la porteria andalusa. Al minut 60 Pedri i Trincao han entrat per Griezmann i Ansu Fati. La igualtat s’hauria pogut trencar en una jugada desafortunda. Araujo ha desviat una centrada d’En-Nesyri i la pilota ha anat al travesser. Els de Koeman han seguit embossats i sense poder superar la pressió dels de Lopetegui, que cada cop més s’apropaven amb perill a la porteria de Neto. Quan faltaven 15 minuts ha debutat amb la samarreta del Barça Sergiño Dest a causa d’una lesió de Jordi Alba. La primera ocasió clara del Barça en aquesta segona part ha arribat en el minut 81. Una centrada de Busquets l’ha rematada De Jong, però Diego Carlos l’ha desviada a córner. Ja en temps de descompte ha estat Trincao qui ha tingut una bona ocasió, però Bounou ha rebutjat el xut del portuguès.