Barça

El Barça ha remuntat davant el Sevilla i jugarà la final de la Copa del Rei. Els blaugrana s’han imposat a la pròrroga per 3 a 0 i ha capgirat el 2 a 0 del Sánchez Pizjuán. Dembélé, Piqué i Braithwaite han estat els golejadors.

Un Barça esperençador

El Barça ha sortit molt intens i amb molt de ritme. Dest per la banda dreta ha estat profund i Pedri entre línies ha generat espais. Els blaugrana han dominat i Dembélé, que ja ho havia provat, ha marcat l’1 a 0 amb un sorprenent xut des de fora l’àrea que ha entrat per l’escaire en el minut 11. Amb el gol el partit s’ha tranquil·litzat i el Sevilla ha tingut més possessió de pilota. Després d’uns minuts en els quals els de Koeman han agafat aire, han tornat a generar perill amb un xut de Pedri desviat i amb amb un centrada de Messi que Acuña ha salvat sobre la línia de gol. Així s’ha arribat a la mitja part. Uns primers 45 minuts molt intensos i de molt de desgast físic.

Piqué força la pròrroga

La segona part ha començat amb un ritme més baix. Al Barça li ha costat trobar profunditat i desequilibri en l’últim terç del camp. El Sevilla, que ha acumulat jugadors al darrera, ha esperat la seva oportunitat al contraatac. Els blaugrana han seguit picant pedra i Jordi Alba en una espectacular rematada ha enviat la pilota el travesser. En una contra ràpida els andalusos han trobat l’oportunitat que buscaven. Penal de Mingueza a Ocampos. L’argentí s’ha encarregat de llançar-lo, però Ter Stegen l’ha aturat. L’aturada ha mantingut l’eliminatòria oberta. El Barça ha seguit pressionant i ha tancat el Sevilla a la seva àrea, però no ha acabat de trobar la manera d’inquietar a Vaclick. Fernando ha estat expulsat i el Barça amb superioritat númerica ha fet un últim esforç. Però ha arribat el minut 93 i una centrada de Griezmann l’ha rematat Piqué per fer el 2 a 0 i ha enviat el partit a la pròrroga.

Braithwaite fa el tercer

El temps extra ha començat de la millor manera possible. El Barça controlant la pilota totalment i una centrada de Jordi Alba la rematat de cap Braithwaite marcant el 3 a 0. El Sevilla obligat pel resultat, ja que amb el tercer del Barça estava eliminat, ha fet un pas endavant. Els blaugrana han trobat més espais i han estat a punt de marcar el quart. Els andalusos han reclamat un possible penal per mans de Lenglet, però després de consultatr el VAR l’àrbitre no ho ha considerat.

La segona part de la pròrroga ha començat amb ensurt, ja que Piqué ha abandonat el camp momentàneament amb dolor al genoll. El central ha entrat, però minvat de condicions. El Sevilla ho ha intentat a la desesperada, però no ha pogut fer res. El Barça, per tant, jugarà la final de la Copa del Rei.