El Barça Rugby s’ha imposat al Sant Cugat B per 61 a 0 en els quarts de final de la Divisió d’Honor catalana femenina. A les semifinals tindrem derbi barceloní, ja que les blaugrana jugaran contra el CN Poble Nou el cap de setmana del 10 i 11 d’abril.

El Barça obre forat

El Barça ha sortit molt endollat i ràpidament ha marcat diferències. Les blaugrana han estat molt superiors i en cap moment han donat opció a les del Vallès. Fins a sis assaigs consecutius, tres de Lucia Martínez, dos de Claudia Peña i un de Sandy, han col·locat el 32 a 0 en el marcador al descans.

Les blaugrana, molt superiors

A la segona part la dinàmica del partit no ha canviat gens. Les blaugrana han seguit sent molt superiors. Ofensivament han estat encertades i defensivament no han donat opció al Sant Cugat. Els assaigs de Lucia Martínez, Claudia Peña, Roberta Cojocariu, Anna Prieto i Pau Pérez han signat el 61 a 0 final.

La valoració d’Aroa González i Lucia Martínez

Història del Barça de rugbi femení

El conjunt blaugrana es va fundar el 31 de gener del 2016. Des de l’inici l’objectiu del club és formar jugadores i gaudir del món del rugbi. El 2019 es van proclamar campiones de Segona Catalana. L’any següent van quedar primeres classificades a Primera Catalana. I aquest any lluiten per l’ascens a la Divisió d’Honor B, la segona divisió estatal.

Des del 2019 i fins a dia d’avui han aconseguit 19 victòries en 19 partits oficials. Amb 98 assajos a favor i 15 en contra.