Les cinc últimes Supercopes de Catalunya s’han tenyit de blaugrana i, enguany, el Barça vol repetir en el primer compromís oficial del curs. La primera passa per aconseguir-ho consistia a derrotar el Sant Esteve Sesrovires, un partit de tràmit que els blaugrana van resoldre en un festival de gols (21-52).

L’equip de Xavi Pascual no va decebre i va anar amb tot a la pista del Sanes, on també hi va haver temps per als debuts. Tampoc no es va voler perdre el seu moment de glòria el conjunt local, que va posar-se amb un marcador favorable de 4-1 en els primers cinc minuts de joc. Una distància que els culers van saber retallar i capgirar en poques jugades, abans d’activar el pilot automàtic cap a la victòria final.

Pólvora a punt

Els amistosos contra el Kiel i el Montpeller d’aquesta pretemporada ja havien deixat entreveure la capacitat ofensiva del Barça, però en el primer compromís oficial —malgrat ser contra un rival de menor categoria—, l’ofensímetre va rebentar. Dels 52 gols blaugrana, en destaquen els set que va anotar Mortensen i els vuit d’Ariño, màxims anotadors culers en un partit on no hi era Víctor Tomás.

Qui també recordarà per sempre aquest partit és el júnior alemany Jannek Klein. Malgrat aterrar a Barcelona per jugar al filial, el lateral esquerrà va tenir temps de demostrar les seves capacitats i anotar fins a quatre dianes.

La final d’aquesta competició serà aquest diumenge, a Granollers, on els de Xavi Pascual buscaran alçar el seu sisè trofeu consecutiu davant el Fraikin.