El Barça Rugby té aquest dissabte, 7 de setembre, l’oportunitat d’aconseguir títol més per al seu palmarès. Els blaugrana juguen la final de la Supercopa Catalana contra la Santboiana.

El Barça Rugby vol revalidar títol

L’equip de Sergi Guerrero arriba a aquest partit amb la il·lusió i les ganes de competir. Guanyar el títol és un repte i faran tot el possible per endur-se’l, tot i que l’objectiu primordial és fer una bon paper a la Lliga. El Barça ha incorporat diversos jugadors i encara estan en període d’adaptació. La idea és que arribin el màxim de conjuntats a l’inici de la Lliga, que serà el cap de setmana del 14 i 15 de setembre davant el SilverStrom el Salvador.

La final de la Supercopa Catalana es jugarà a Sant Boi al Baldiri Aleu. El camp, que estrenarà gespa i instal·lacions, serà l’escenari de l’arrencada de les activitats del centenari de la Santboiana. El Barça defensarà el títol aconseguit la temporada passada a Olot davant els de Sant Boi.

La final serà tot just el tercer partit que juguin els blaugrana, després del triangular que va disputar el cap de setmana passat davant el Buc i el Poblenou, en el qual es va imposar el Barça.