El Barcelona de rugbi s’ha imposat al Bathco Rugby Club per 24 a 18 en el partit corresponent a la 13a jornada de la Divisió d’Honor. Una victòria treballada des de la defensa i amb dos protagonistes abans i després del partit. Primer hem de destacar Guemes, que amb 12 punts ha estat el màxim realitzador del Barça, i segon, Bruno Granell, que ha estat homenatjat després d’arribar als 100 partits amb la samarreta blaugrana.

Un Barça efectiu i sòlid en defensa

Els de Sergi Guerrero han començat el partit molt endollats en atac amb dos cops de càstig pràcticament seguits. Tot i l’avantatge blaugrana, els que han arribat al descans pel davant del marcador han estat els visitants. El Bathco Rugby mitjançant un assaig i un cop de càstig al tram final de la primera part han propiciat la remuntada del club càntabre.

A la segona meitat el Barça ha intensificat la defensa i ha millorat ofensivament. En només cinc minuts ha fet un parcial de 10 a 0 que semblava que sentenciava el partit però just després, al minut 63, el Bathco ha ajustat el marcador amb un altre parcial de 0 a 9.

Finalment el Barcelona ha ajuntat les línies i ha acabat guanyant el partit per 24 a 18.