Derrota del Barça Rugbi contra el primer classificat, l’Alcobendas, per 13 a 25. Tot i avançar-se molt ràpid en el marcador, poca cosa han pogut fer contra els madrilenys. D’aquesta manera, l’equip de Tiki Inchausti els paga amb la mateixa moneda, ja que en el partit de la primera volta els blaugrana van sorprendre l’Alcobendas en el seu camp, Las Terrazas, i van guanyar per 17 a 22. Són l’únic equip que ha guanyat al camp dels madrilenys. Amb aquesta derrota, l’equip de Santiago Monteagudo es complica quedar entre els tres primers classificats.

Gran inici blaugrana, però l’Alcobendas reacciona

El Barça Rugbi ha començat el partit de la millor manera. Al minut 1, assaig d’Ignacio Miró més el xut de Bautista Guemes posava el 7 a 0 al marcador. Però l’alegria els ha durat poc. Amb 15 minuts l’Alcobendas ha capgirat el marcador amb dos assajos de Jano Cherr i de Federico Luis, 7 a 12. Bautista Guemes ha retallat diferències i ha transformat un xut de càstig. Però en l’última jugada de la primera part, Santiago Ovejero ha fet un assaig que ha posat el 10 a 19 al marcador.

Un Barça Rugbi poc eficaç en atac

A la segona part només han anotat xuts de càstig. Dos de Tomas Granella per l’Alcobendas i el del Barça, de Leonardo Bacchi, per posar el definitiu 13 a 25 en el marcador.

Els dos últims partits a la Teixonera han acabat amb derrota. Una contra l’Alcobendas i l’anterior contra la Complutense Cisneros, en el pitjor partit de lliga.