El barça renova
@FCBfemeni

El Barça ha arribat a un acord per renovar la columna vertebral de l’equip femení. Fins a quatre jugadores han renovat. Es tracta d’Alexia Putellas, Mariona Caldentey, María León i Leila Ouahabi. Les quatre seran jugadores blaugrana per a les properes tres temporades, o sigui, fins al 30 de juny del 2022.

El perfil

  • María León: coneguda futbolísticament com a Mapi és una defensa central que destaca per la seva contundència i per la seva sortida de pilota. Mapi va arribar al Barça l’estiu del 2017 i des d’aleshores s’ha convertit en peça clau.

 

  • Leila Ouahabi: és una lateral esquerre amb caràcter ofensiu. Formada a les categories inferiors del Barça va tornar al club l’estiu del 2016 després de tres anys al València, on va créixer com a jugadora.

 

  • Mariona Caldentey: migcampista amb molta arribada i també gol. Va arribar al Barça la temporada 2014/15 i es va convertir en la revelació del campionat. A partir d’aleshores ha estat una jugadora important per a tots els entrenadors.

 

  • Alexia Putellas: té una cama esquerra per emmarcar. Davantera desequilibrant i també migcampista creadora. Va arribar al club el 2012 amb només 18 anys. Nascuda a Mollet, el 2015 va ser escollida com a millor jugadora catalana de l’any.