Quan un equip suma 18 victòries consecutives, tot i que moltes són en una lliga menor com la israeliana, no és per casualtitat. El Maccabi és un equip temible, sobret a Tel Aviv, però el Barça Regal sembla haver trobat la fórmula per guanyar al Nokia Arena. De fet, ja són tres les victòries en els últims tres partits. La d’ahir es va cimentar en l’últim quart, perquè els tres anteriors van ser igualats. El primer per al Maccabi, el segon per al Barça i el tercer, sense guanyador. La bona defensa barcelonista va permetre mantenir el rival a ratlla i a falta de la inspiració de Navarro, que tot just disputava el segon partit després de la lesió, van aparèixer Lorbek, màxim encistellador del partit amb 19 punt, Ingles i Eidson, que va connectar molt bé amb un Fran Vázquez encertat. Parcial de 6 a 22 en els últims sis minuts i victòria clau que aclareix molt la classificació, tot i que només som a la segona jornada del Top 16.