El Barça ha oblidat ràpidament la derrota a la Supercopa i ha golejat el Rayo Vallecano per 7 a 0. El partit, corresponent a la cinquena jornada de la Lliga femenina, es va ajornar per diversos casos de covid-19 del conjunt de Vallecas. Hermoso, Alexia Putellas (2), Oshoala (2), Mapi León i Aitana han estat les golejadores blaugrana.

El Barça no perdona a la primera part

Abans del partit, s’ha guardat un minut de silenci per la mort de la mare d’Asisat Oshoala. La jugadora nigeriana ha sortit en l’onze titular de Lluís Cortés.

Poca estona ha durat l’empat a zero en el marcador. Als tres minuts de partit i en una jugada embolicada dins l’àrea madrilenya, Jenni Hermoso ha marcat l’1 a 0. L’inici de les blaugrana ha estat fulgurant i Alexia Putellas ha aconseguit el 2 a 0 vuit minuts més tard. Abans del quart d’hora, Oshoala ha fet el 3 a 0, un gol que ha celebrat amb una dedicatòria cap a la seva mare.

El Rayo no ha pogut crear cap jugada de perill i les poques aproximacions que ha tingut les ha solucionat Sandra Paños sense gaire problemes. En canvi, el Barça no perdonava. Al minut 41, Alexia Putellas ha fet el 4 a 0 i el seu segon gol particular. La davantera blaugrana ha estavellat una pilota al pal, abans del descans.

Asiset Oshoala durant el partit entre el Barça i el Rayo
@FCBfemeni

El Rayo s’enfonsa encara més

A la segona part, el Barça ha aprofitat per donar descans a algunes jugadores. Després de la mitja part, Gemma Font ha debutat a la Lliga substituint Sandra Paños. Les blaugrana han continuat buscant el gol. Jenni Hermoso ha fet lluir-se la portera del Rayo, Patricia Larqué, per evitar el 5 a 0. Però no ha pogut fer res al minut 58 en una rematada de cap d’Oshoala, que ha fet el seu segon gol particular. La golejada l’ha continuada Mapi León, que amb un xut molt col·locat ha fet el 6 a 0. El 7 a 0 definitiu l’ha fet Aitana Bonmatí, en temps afegit.