El Barça d’hoquei gel s’ha proclamat campió de la Copa del Rei, després d‘imposar-se a la final al Puigcerdà per 5 a 1. Els blaugrana tornen a aixecar el títol quatre anys després. Precisament l’última Copa també la van guanyar davant els de la Cerdanya.

El Barça encarrila la final a la primera part

El Barça ha sortit molt intens i ha encarrilat perfectament la final a la primera part. Els blaugrana han marcat tres gols i això els ha donat tranquil·litat i moral per afrontar les dos períodes següents.

En la segona part els jugadors de Marcus Fajardo han seguit imposant el seu joc. Aquest cop, però no han estat tan efectius de cara a porteria, ja que només han marcat un gol, per acabar aquest segon període amb 4 a 0.

El Puigcerdà marca el de l’honor

Amb la final decidida s’han jugat els últims 20 minuts. Han estat els més igualats del partit. El Puigcerdà ferit en el seu orgull ha marcat l’1 a 4, però era el dia i la final del Barça, que ha acabat fent el cinquè. Així s’ha proclamat campió de la Copa de la Rei per 5 a 1.