Frenkie de Jong

El Barça en un comunicat ha informat que presentarà al·legacions per la segona targeta groga que va veure Frenkie de Jong en el partit al camp del Cadis. A més, el club també presentarà al·legacions per la targeta groga que l’àrbitre li va mostrar a Sergio Busquest just abans d’acabar el partit.

Frenkie de Jong va ser expulsat

D’aquesta manera el Barça presentarà davant el Comitè de Competició al·legacions per intentar que l’òrgan deixi sense efectes la segona targeta groga que va veure el migcampista holandès i que va significar la seva expulsió. A l’acta arbitral, que va escriure l’àrbitre Del Cerro Grande, s’informa que De Jong va veure la segona targeta per “fer caure un contrari en la disputa de la pilota en forma temerària”. Els jugadors del Barça, ja sobre la gespa, van protestar molt la targeta, ja que consideren que el jugador blaugrana arronsa les cames per intentar evitar el contacte amb el futbolista del Cadis ‘Pacha’ Espino.

Sergio Busquets i la segona pilota

El Barça també inentarà, amb les al·legacions a la targeta a Sergio Busquets, que el Comitè de Competició la deixi sense efectes. El migcampista va veure l’amonestació en el minut 96 quan i tal com queda refelctit a l’acta va “llançar una segona pilota que es trobava dins del terreny de joc cap a un adversari que es trobava en possessió de la pilota, impactant la pilota addicional en l’adversari i interferint en el joc”.