segona samarreta barca 2022-23

El Barça ha presentat la segona samarreta per a la temporada 2022-23. De la mateixa manera que amb la samarreta principal, el disseny de l’equipament de visitant s’inspira en els Jocs Olímpics. El color de la samarreta és totalment daurat, i a més a més, s’hi afegeixen elements més representatius dels Jocs Olímpics com són les anelles olímpiques. El pantaló i les mitgetes de l’equipament també son completament daurats.

Les aficionades i els aficionats del Barça ja poden comprar la nova segona samarreta. Per fer-ho, gaudiran d’un període especial de compra entre el dilluns 27 de juny i dissabte 2 de juliol a les Barça Store del Camp Nou, del Passeig de Gràcia, de Canaletes, de La Roca Village i de l’aeroport de Barcelona T1 i T2, i també online a l’e-commerce del Barça. Posteriorment, estarà disponible a la resta de punts de venda habituals.

La medalla d’or dels Jocs Olímpics, font d’inspiració del Barça

La font d’inspiració de la segona samarreta del Barça del curs 2022-23 és la medalla d’or, el tresor més preuat dels Jocs i el gran objectiu pel qual sospiren els esportistes de tot el món. En aquesta línia, l’equipació aposta per un disseny en què el color daurat és el protagonista absolut, i incorpora la trama del mapa de Barcelona en què s’identifiquen l’Eixample, Montjuïc i la Barceloneta en homenatge als Jocs del 92, alhora que remata les mànigues amb un ribet realitzat amb els colors de les cinc anelles olímpiques.