Cristiano Ronaldo Manchester United
Foto: @ManUtd

Cristiano Ronaldo pot tenir el seu futur lligat al del Barça. El crac portuguès ha demanat al Manchester United, el seu club, que el deixi marxar si li arriba una bona oferta. Amb 37 anys, Cristiano Ronaldo vol intentar guanyar una nova Champions i el club anglès no disputarà la màxima competició continental durant la temporada 2022-23.

Lewandowski, Cristiano Ronaldo i Barça

Cristiano Ronaldo està molt pendent del Barça. El club blaugrana vol fitxar Robert Lewandowski i ell vol venir al Barça, segons ha assegurat Joan Laporta, i el club alemany ha pensat en l’atacant portuguès del Manchester com a substitut del davanter polonès. Una jugada de peces de dòmino que acabaria amb Lewandowski al Barça i amb Cristiano Ronaldo al Bayern de Munic.

De moment, el Manchester s’hi nega

Aquesta operació a tres bandes està aturada de moment. Primer, perquè per començar, el Barça hauria de fitxar Robert Lewandowski. I, tot i que el polonès vol fitxar, de moment el Bayern no ha acceptat cap de les ofertes que ha fet el Barça. A més a més, ara per ara, el Manchester United no vol deixar marxar el seu màxim golejador. Tot dependrà de l’oferta que pugui fer el Bayern de Munic, que alhora dependrà dels diners que pugui ingressar del Barça per la venda de Lewandowski. Un trencaclosques que té a Cristiano Ronaldo molt pendent del que faci el Barça.