El Barça i el Polo s’han enfrontat en la tercera jornada de la Divisió d’Honor. Els blaugrana arribaven amb dues victòries i molt bones sensacions, mentre que els visitants sumaven un partit guanyat i un altre empatat. Dues plantilles molt igualades que ho han demostrat des de l’inici del partit. Tot i això, el Barça ha trobat la primera de les ocasions gràcies a una gran jugada ofensiva. Marcel ha assistit Andreas, però el xut del ’17’ blaugrana l’ha aconseguit aturar Luís. A partir d’aquí, el Polo ha controlat el matx. Una primera ocasió del Marc i una posterior del Viçens (penal córner) s’han topat amb un molt bon Francesc que ha evitat que els visitants s’avancessin al final del primer quart. Al segon període, el Polo ha pogut marcar en diverses ocasions, però la falta d’encert els ha penalitzat. Han tingut fins a dues ocasions més de penal córner, però Àlex les ha fallat totes dues. La primera ha marxat fora i la segona ha topat amb el pal per deixar el 0-0 al descans.

El Polo s’avança amb dos penals córner

El Polo ha començat molt bé la segona part, però no ha acabat de trobar ocasions clares fins passats vuit minuts, quan han aparegut els penals córner, un altre cop. Els visitants n’han disposat de quatre durant el tercer quart. Dos d’ells els ha fallat el Marc, però al tercer, el Polo ha canviat de llançador i l’Alfredo sí que l’ha transformat. I encara els visitants han tingut un altre penal córner, però la defensa del Barça l’ha pogut refusar. Ja a l’últim quart, els blaugrana han intentat empatar de totes les maneres possibles, però al minut vuit Marc, aquest cop sí, ha fet bo un nou penal córner per acabar de tancar el partit pels polistes. Amb aquest resultat, el Barça ha sumat la primera derrota de la temporada davant d’un Polo que l’avança a la classificació de la Divisió d’Honor.