El Barça B ha perdut davant el Betis B per 1 a 2. Els blaugrana han caigut davant un equip que ocupa l’última posició i que només havia guanyat dos partits aquesta temporada.

Un Barça poc intens

L’enfrontament ha començat amb una intensitat baixa per part del conjunt blaugrana, que tot i que ha tingut oportunitats no les ha sabut materialitzar. Només començar, Balde ha intentat estrenar el marcador amb un xut defectuós. Ara bé, l’ocasió més clara l’ha protagonitzat Ilias amb un xut des de fora de l’àrea que ha acabat fregant el pal. Per la seva banda, el Betis B ha aprofitat el primer atac per posar-se al capdavant del marcador, l’autor del gol ha estat Sanhaji amb un xut creuat. Els verd-i-blancs han tingut menys possessió de la pilota, però han aprofitat les oportunitats que se li han posat al davant. Al descans, el marcador era de 0 a 1.

El gol de Garrido no ha estat suficient

Els blaugrana han sortit al terreny de joc amb les piles carregades i s’ha vist reflectit en el minut 48, quan Aleix Garrido ha marcat el gol de l’empat aprofitant el refús del porter. Els andalusos, però, han aprofitat un error defensiu per marcar el segon gol i així mantenir-se al capdavant. Al minut 68, els de Barjuan han tingut una bona oportunitat per empatar, però el xut de falta de Rodado ha acabat fregant el travesser. El Barça B ho ha intentat de nou a pocs minuts de finalitzar el partit amb un xut d’Estanis que ha marxat a prop de pal. Finalment, els andalusos s’han emportat el partit, en part, gràcies al bon treball defensiu. Amb aquesta victòria, el Betis suma el tercer triomf en 18 jornades mentre que el Barça acumula dues derrotes consecutives.