barca femeni bayern

El Barça femení ha perdut contra el Bayern de Munic (1-2) en les semifinals de l’AMOS French Cup. Les blaugrana han estat millors en el joc que les bavareses, però dues accions aïllades han acabat decantant el duel. El domini i les ocasions blaugrana no ha tingut recompensa en el marcador. El gol de les de Jonatan Giráldez ha estat una autèntica obra d’art de Caroline Graham Hansen. Divendres, 20 d’agost, a les 18 hores, el Barça jugarà la final de consolació per seguir preparant el debut oficial en Lliga.

El Barça domina el joc, però el Bayern s’avança

El Barça ha arrencat el partit dominant el joc davant el Bayern de Munic. El control també s’ha traduït en ocasions per a les culers, especialment a peus de Clàudia Pina. De fet, la jove futbolista ha gaudit de dues ocasions clares amb l’empat a zero al marcador, especialment al minut 32, quan una defensora bavaresa ha tret damunt la línia de gol una rematada de Pina. Malgrat les arribades de les jugadores de Jonatan Giráldez, el gol ha caigut del bàndol alemany. Gwinn ha fet el 0-1 al marcador a cinc minuts del descans.

Reacció estèril del Barça a la segona part

La segona part ha estat de color totalment blaugrana. El Barça ha estat molt més incisiu i ha sortit al terreny de joc decidit a empatar. El gol no s’ha fet esperat gaire, i ha estat una autèntica obra d’art. Caroline Graham Hansen ha demostrat per enèsima vegada que no cal sortir a cap llista de la Pilota d’Or per seu una de les millors del món. Al minut 59, la noruega ha situat l’1 a 1 al marcador amb un golàs de bandera des de 30 metres. Patri Guijarro ha estat a punt de capgirar el marcador pel Barça en un u contra u que ha resolt molt bé la portera Grhos. Quan millor estava el Barça, ha arribat l’1 a 2 favorable al Bayern. Sandra Paños ha protagonitzat una acció desafortunada en una pilota llarga i Laurent ha pogut marcar a plaer. El cop ha estat definitiu i el Barça es queda sense final a la French Cup.

El duel ha servit per veure el debut de Lucy Bronze amb la samarreta del Barça. La lateral anglesa ha disputat uns bons 45 minuts en aquesta semifinal de l’AMO’s French Cup.