Victòria del Barça davant del Palma Futsal
@FCBFutbolsala

El FC Barcelona s’ha classificat per a la final de la Lliga Nacional de Futbol Sala després de superar el Palma Futsal per 6 a 4 en el segon partit del play-off. L’enfrontament s’ha decidit a la pròrroga. Els blaugrana, en un gran partit, han fet bo el factor pista després de guanyar el primer matx de les semifinals del play-off per al títol.

El Palma domina a la primera part

El Palma ha sortit a la pista del Palau amb la intenció de fer un gol que el posés per davant en el marcador. Marlon, al minut 3, ha tingut la primera oportunitat amb un bon xut que ha rebutjat Dídac. Ha estat l’avís del que ha passat un minut més tard. El mateix Marlon ha engaltat una centrada des de la cantonada per fer el 0 a 1.

Amb el marcador a favor, el Palma Futsal ha fet un joc més conservador intentant no perdre la possessió de la pilota i que el Barça no forcés més faltes al seu favor. Els blaugrana han dominat en aquest tram del partit, però sense encert. I el Palma no ha perdonat.

L’equip d’Andreu Plaza, avui sancionat, ha jugat amb Dídac Plana més avançat de l’habitual, com va fer davant l’Inter. El Palma, al contrari que els madrilenys, sí que ha estudiat aquesta jugada. I en una, Raúl Campos ha aprofitat l’errada del porter per fer el 0 a 2.

Poc abans del descans, Joselito ha tingut l’opció de retallar distàncies, però el xut s’ha estavellat al pal de la porteria visitant.

Temps mort del barça durant el partit contra Palma Futsal
@FCBfutbolsala

Domini blaugrana a la segona part

Després del descans, el Barça ha sortit a la pista amb la intenció de marcar ben aviat. I ho han aconseguit. Dyego, al cap de dos minuts de la represa, ha aconseguit l’1 a 2.

El domini de l’equip dirigit avui per Miguel Andrés durant la segona part ha estat total i ha acabat convertint-se en gol. De nou Dyego, a l’equador del segon temps, ha aconseguit empatar el partit. El Palma estava tocat i el Barça no ho ha desaprofitat. Adolfo, dos minuts després del gol de l’empat, ha fet el 3 a 2, un gol que ha capgirat completament el marcador. I encara ho ha fet més amb el quart gol blaugrana. Ferrao ha recuperat una pilota al mig del camp i des de la frontal ha superat Carlos Barrón i ha fet el 4 a 2.

El porter jugador li funciona al Palma

Amb el marcador en contra, l’entrenador del Palma, Antonio Vadillo, ha decidit jugar amb el porter-jugador. I la decisió li ha sortit bé. Higor, al minut 37, ha escurçat distàncies amb el 4 a 3. I un minut més tard, Raúl Campos ha tornat a igualar el partit amb el 4 a 4. Amb aquest resultat s’ha acabat el partit i ha calgut disputar la pròrroga.

Dyego, golejador en el partit entre el Barça i Palma Futsal

A la pròrroga, els gols de la victòria

La primera part del temps extra ha acabat sense cap gol. Però quan quedaven un minut i 54 segons per arribar als penals, Daniel Shiraishi ha rematat amb el genoll una centrada de Marcenio i ha posat el 5 a 4. El Palma, a la desesperada, ha buscat el miracle, però el que s’ha trobat el conjunt mallorquí ha estat el 6 a 4 de Dídac Plana.