Jugadors del Barça celebren victòria contra l'Osca
@FCBarcelona_cat

El Barça estava obligat a sumar els tres punts davant l’Osca i ho ha aconseguit. Els blaugrana s’han imposat per 4 a 1. Ho ha fet amb dos grans gols de Messi, un altre de Griezmann i un de Miguenza, que s’ha estrenat com a anotador. El gol de l’Osca l’ha fet Rafa Mir en un penal molt discutit. L’equip de Koeman encadena una ratxa de 17 enfrontaments sense perdre a la Lliga després de perdre per última vegada davant el Cadis, el mes de desembre.

Dos gols per emmarcar i un penal estrany per a l’Osca

El Barça ha sortit buscant la porteria de l’Osca. Dest, al minut 9, ha posat a prova Álvaro amb un bon xut des de la frontal. Però avui era el partit de Messi. L’argentí, que ha complert 767 enfrontaments amb el primer equip del Barça i iguala Xavi, ha fet un gran gol amb un xut des de fora de l’àrea que, després de tocar l’escaire, ha entrat dins la porteria aragonesa. Ha estat l’1 a 0.

L’Osca ha tardat a tenir la primera ocasió de gol. No ha estat fins a l’equador de la primera part quan Maffeo ha posat a prova Ter Stegen. L’alemany ha estat providencial per evitar el gol dels de Pacheta. Malgrat tot, però, els homes de Koeman s’han trobat còmodes durant el primer temps. A la mitja hora, Jordi Alba ha vist com el travesser i el pal rebutjaven un fort xut que hauria suposat el 2 a 0. Però aquest segon gol no ha tardat molt. Al minut 35, Antoine Griezmann ha agafat una pilota a tres quarts del seu camp i, amb un fort xut molt col·locat, ha trencat una ratxa de més d’un mes sense marcar.

Messi i Griezmann celebren un gol davant l'Osca

La primera part, però, ha acabat amb una jugada estranya. Passava el minut 45, l’àrbitre no havia assenyalat temps afegit i Rafa Mir ha errat en una rematada. Ter Stegen, però, l’ha tocat molt lleugerament i el col·legiat Cordero Vega ha assenyalat penal. El mateix jugador ha estat l’encarregat de xutar-lo i posar el 2 a 1 en el marcador, just abans del descans.

Mingueza s’estrena com a golejador

La segona part ha començat de la millor manera possible per al Barça. Als nou minuts de la represa, una centrada de Messi l’ha rematada, de cap, Óscar Mingueza. Ha estat el primer gol del de Santa Perpètua de Mogoda amb el primer equip del Barça.

Tres minuts després del gol del Barça, Rafa Mir ha estat a punt de fer el segon gol dels aragonesos, però no ha encertat amb la rematada.

Però aquesta era la nit de Messi. L’argentí ha iniciat la golejada i l’ha tancada amb un quart gol just en temps afegit.

El triomf permet als blaugrana retallar distàncies amb el líder, l’Atlètic de Madrid. Ara, l’equip de Ronald Koeman està a quatre punts del capdavant de la classificació. A més, el Barça recupera la segona posició del campionat i afronta amb optimisme els pròxims partits que li queden. El següent rival dels blaugrana serà la Reial Societat. El partit es jugarà diumenge, 21 de març, a Anoeta.