erto

El Barça ha posat a disposició de la Generalitat totes les seves instal·lacions a causa de la crisi del coronavirus. Així ho ha fet públic en un comunicat el club. El FC Barcelona cedeix les seves instal·lacions, tant el Camp Nou, com el Palau, com la pista de gel per “col·laborar en el que sigui necessari per ajudar a pal·liar aquesta alerta sanitària”.

A més, el Club, a través de la Fundació Barça, també ha cedit a l’hospital de Sant Pau el carretó sanitari que utilitza quan hi ha partits al Camp Nou. L’entitat blaugrana creu que el carretó pot ajudar “al trasllat de pacients entre els edificis, i també de Sant Pau a la Clínica de la Fundació Puigvert i l’Escola Universitària d’Infermeria de Sant Pau”.

El FC Barcelona, en el comunicat, diu que “vol seguir contribuint a lluitar contra els efectes que està produint la crisi sanitària del coronavirus”. El Club explica que com que ara no es pot competir en els terrenys de joc i en les pistes esportives, ja que els equips no tindran activitat durant les properes setmanes, està decidit a jugar i guanyar el partit que tota la ciutadania està lliurant contra la covid-19.