De Jong Nàpols
@FCBarcelona_cat

El Barça s’ha imposat al Nàpols en el segon partit que tots dos conjunts han disputat en només 3 dies. Els de Valverde han superat els italians per 0 a 4 i s’emporten el torneig La Liga – Serie A Cup després de guanyar també el matx que els va enfrontar a Miami.

Un onze de garanties

Valverde ha apostat per un equip inicial ple de suposats titulars. Amb De Jong fent de Busquets i una tripleta atacant formada per Dembélé, Suárez i Griezmann.

Precisament el francès ha tingut la més clara de la primera meitat després d’una assistència de Luis Suárez. Griezmann ha fet un bon control, però el seu xut ha llepat el pal. Dembélé, a tocar del descans, també ho ha provat, però el porter dels italians ha pogut blocar el seu llançament. L’última ha estat pels italians, tot i que Fabián, tot sol, no ha pogut controlar davant Ter Stegen.

@FCBarcelona_catS

Suárez manté la punteria

Els segons 45 minuts han començat amb el 0 a 1 de Suárez després d’aprofitar un refús del porter a xut de Griezmann. El francès ha fet una gran paret amb l’uruguaià, però ha estavellat el seu xut al ninot. Suárez, atent, no ha perdonat i ha avançat els blaugrana. Els italians han demanat fora de joc, tot i que l’àrbitre, sense VAR, ha assenyalat el centre del camp.

Griezmann s’estrena

Li ha costat uns quants partits, però cada minut que passava estava més a prop del gol de Griezmann i, finalment, el francès s’ha estrenat de blaugrana. Griezmann ha fet el segon després d’una jugada de tiralínies. Passada meravellosa d’Aleñá trencant línies per Alba i el lateral que li regala la diana al francès. Només un minut després, al 58, Suárez ha fet el tercer amb una rosca imparable. L’uruguaià ha rematat de primeres una passada de Dembélé i ha tret les teranyines de l’escaire.

Dembélé Nàpols

Dembélé tanca la gran nit del nou trident

L’ombra de Neymar fa dies que es passeja per sobre del cap de Dembéle. El francès serà el principal perjudicat si finalment arriba el brasiler, ja que cada cop sembla més proper. Una pressió que sembla que no l’afecta. L’exemple més clar ha estat el 0 a 4 després d’una galopada i una fuetada creuada que ha sentenciat el matx al minut 63. A partir d’aquí i amb el Nàpols grogui, Valverde ha repartit minuts i el ritme ha baixat. Aquest ha estat l’últim partit amistós abans d’encetar una competició oficial que començarà el proper divendres al camp de l’Athletic Club.