Alexia Putellas selecció espanyola

El Barça està molt molest amb Espanya per la greu lesió d’Alexia Putellas. La millor futbolista del món es va trencar lligament encreuat anterior del genoll esquerre i es perdrà tota l’Eurocopa amb la selecció espanyola i mitja temporada amb el FC Barcelona. Alexia Putellas estarà un mínim de sis mesos de baixa, i el Barça està empipadíssim amb la selecció espanyola de futbol. El motiu del cabreig del Barça, segons revela el diari ‘SPORT‘, és que Espanya “força massa les jugadores” i que els “entrenaments són diferents” dels del club blaugrana.

Els pronòstics més optimistes apunten a un període de baixa de sis mesos per a Alexia Putellas. Ara bé, hi ha precedents recents de lesions semblants, com són els casos de Bruna Vilamala i Jana Fernández, que han estat fora dels terrenys de joc entre 10 i 12 mesos.

Tres lesions de genoll de jugadores del Barça amb Espanya

L’enuig del Barça amb Espanya ve de lluny. La lesió d‘Alexia Putellas amb Espanya no és el primer precedent d’una futbolista del Barça que es lesiona mentre està amb la selecció. En els darrers 10 mesos, els ha passat a tres futbolistes blaugrana amb Espanya. Els casos més greus són els de Bruna Vilamala i Cata Coll, que també es van trinxar el genoll. Cata Coll va lesionar-se just després de reincorporar-se amb el Barça provinent de la sub-23 espanyola. A més a més, Mariona Caldentey també va es va lesionar el bíceps femoral mentre estava concentrada amb Espanya.