Barça celebració gol mallorca
Marc Graupera - FC Barcelona

El Barça afronta l’últim partit de Lliga aquest diumenge, 4 de juny, a les 21 h a l’estadi de Balaídos contra el Celta. En l’àmbit competitiu, els blaugrana es juguen l’orgull de guanyar, ja que la Lliga la tenen al sac, en canvi, el Celta està en la lluita pel descens amb només un punt de marge. Tot i això, el conjunt blaugrana encara pot aconseguir diverses fites, com el rècord de més porteries imbatudes de Ter Stegen o ser el millor campió de Lliga europeu.

El Barça pot sumar més punts que ningú

El Barça actualment té 88 punts, a només un del Manchester City, campió de la Premier, competició que ja ha finalitzat; per tant, si els blaugrana guanyen, s’hi situarien amb 91 punts. La resta de campions de les grans lligues europees (Alemanya, Itàlia i França) no podrien superar mai els de Xavi Hernández, si s’imposen a l’equip gallec.

A més, també serà el campió menys golejat, ja que ha rebut només 18 gols, el següent que menys n’ha encaixat és el Nàpols, amb 28. Però en una estadística, el Barça ara mateix és el pitjor equip dels campions de les cinc grans lligues del continent. És la de gols a favor. En aquest sentit, l’equip dirigit per Xavi Hernández n’ha marcat 69, a sis del Nàpols amb 75, i a 25 del Manchester City, que lidera aquesta estadística amb 94 gols anotats.

equipspuntsgols a favorgols en contra
Barça (li falta un partit)886918
Manchester City899433
Bayern de Munic719238
Nàpols (li falta un partit)877528
PSG (li falta un partit)858737