@fcbarcelona_cat

El FC Barcelona ha viatjat als Estats Units per iniciar la segona fase de la pretemporada amb l’absència destacada de Leo Messi per lesió. Després de l’estada al Japó i de la victòria al Trofeu Joan Gamper per 2 a 1 contra l’Arsenal, els blaugrana tancaran la pretemporada 2019 disputant dos amistosos contra el Nàpols, el primer el 7 d’agost a Miami, i el darrer el dissabte 10 a Michigan.

La tercera visita en tres anys als Estats Units

El Barça torna a terres nord-americanes després de dues temporades seguides. El 2017, va disputar tres partits a Nova York, Washington i Miami. L’any passat, va visitar Los Angeles, Dallas i San Francisco, també va fer una estada a Portland i a més va realitzar per primera vegada una gira conjunta amb el Barça femení.

Diverses novetats en la convocatòria

En aquesta segona estada, els sud-americans del Barça que havien disputat la Copa Amèrica ja formen part de l‘expedició blaugrana a excepció del lesionat Leo Messi, com Luis SuárezCoutinho, Arthur i Arturo Vidal, així com Moussa Wagué, que té fitxa del primer equip. A més, també viatjarà la darrera incorporació, el lateral Junior Firpo.