pantalla barça femení final champions

El Barça continua invicte a la Lliga Iberdrola i busca la “Lliga perfecta”. Davant el Sevilla, tot i que l’equip ha fet moltes rotacions, les blaugrana s’han imposat per 3 a 1. Això sí, la victòria s’ha hagut de suar perquè les andaluses s’han avançat a la primera meitat. A la segona, les jugadores de Jonatan Giráldez han capgirat el marcador.

El Sevilla dona la sorpresa

Jonatan Giráldez ha volgut donar descans a una part important de les jugadores titulars. De fet, d’inici només han jugat tres de les futbolistes que van participar a la tornada de les semifinals de la Champions a l’onze inicial: Mari León, Graham i Crnogorcevic. També ha volgut donar minuts a jugadores que tornaven de lesions o que no havien disputat gaires durant la temporada. El Sevilla, que ha sabut aguantar les escomeses ofensives de les blaugrana, ha aprofitat l’avinentesa i ha donat la sorpresa en el minut 40, amb un gol de Payne.

Reacció blaugrana

El Barça ha reaccionat al gol inicial de les andaluses. Clàudia Pina ha marcat l’empat a un en el minut 58, poc abans que Jonatan Giráldez comencés una sèrie de canvis per mirar de capgirar el marcador. Han entrat Alexia, Marta Torrejón i Aitana. El 2 a 1 ha arribat dos minuts més tard amb el gol d’Oshoala, la màxima golejadora de l’equip a la Lliga. Una de les que ha entrat en aquesta segona meitat, Alexia, ha fet el 3 a 1 en el minut 74. Quan semblava que aquest seria el resultat definitiu, Mariona ha marcat el 4 a 1 en el minut 88 i Jenni Hermoso ha fet el 5 a 1 definitiu en el minut 90.