Triomf còmode del Barça femení en la visita del cuer, el Màlaga, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Les blaugrana han estat molt superiors durant tot el partit i han fet gaudir al públic assistent, sobretot a la segona meitat, amb cinc dianes.

Superioritat blaugrana

Les blaugrana han dominat la primera meitat des del minut 1 i han deixat poques opcions al conjunt andalús que, coneixedor de la seva complicada situació a la taula, ha sortit a mantenir el 0-0 per intentar treure petroli en transicions ràpides de contraatac.

Tot i això, les jugadores de Lluís Cortés no han sabut obrir la llauna en el primer tram del partit. Mariona Caldentey ha estat la més activa de les locals amb un centre xut que ha marxat molt a prop del travesser i amb una passada de la mort quet no ha trobat rematadora.

Gairebé al minut 25, una jugada molt enrevessada dins l’àrea petita del Màlaga, ha acabat a peus de Mariona que, aquest cop sí, ha afusellat Chelsea per fer l’1-0.

El Barça ha seguit proposant el seu clàssic estil de joc i, el Màlaga, lluny de crear accions perilloses, ha marxat al descans amb un marcador prou positiu pel que s’ha vist durant els primers 45.

Control i efectivitat

La segona part ha començat amb el mateix guió que la primera, però amb un Barça encara més endollat. De fet, la primera acció després de la represa ha acabat en córner, la segona en un remat al travesser i, la tercera, en gol. Alexia, al vuit de la segona, ha aprofitat una pilota dividida a la frontal per col·locar-la al pal dret de la porteria visitant i fer el 2-0.

Dos minuts més tard i sense temps de reacció malaguenya, Toni Duggan ha rebut dins l’àrea i ha creuat la pilota amb un xut potent i ajustat per fer el 3-0 i acabar de sentenciar l’enfrontament.

A partir d’aquí, les blaugranes han baixat una marxa pel que fa a superioritat en zona de tres quarts però han tornat a aparèixer a falta d’un quart d’hora pel final quan, amb un cop de cap a la sortida d’una falta i amb un refús de la portera visitant, han fet el quart i el cinquè a mans de Marta Torrejón i Andressa Alves. Ja a última hora, Andressa Alves ha fet el 6-0 i ha signat el seu doblet particular amb un gran xut.

Recta final de lliga

Amb aquesta victòria el Barça dormirà líder a falta de què l’Atlètic de Madrid jugui demà. Les blaugrana, que ja sumen 72 punts a falta de només tres jornades, visitaran la setmana vinent el Madrid CFF.