El Barça i el Madrid s'han enfrontat en un clàssic de llegenda

El Reial Madrid s’ha imposat al Barça per 2 a 3 en el clàssic de llegendes disputat a Israel. En una bona segona part, els blancs s’han endut un partit que ha recordat els clàssics de principis de segle. Ha estat un partit per al record i en què s’han pogut veure curiositats com el fet que tres jugadors hagin portat el dorsal 10: Ronaldinho, Rivaldo i Figo.

Un únic gol, i de Ronaldinho, a la primera part

La primera ocasió del partit ha estat per als blaugrana. Ronaldinho ha xutat fora una bona combinació entre Rivaldo i Javier Saviola. El crac brasiler se l’ha vist gaudir com quan jugava en el primer equip. De fet, les ocasions més clares de l’inici del partit han estat seves. Al minut 19, un xut seu s’ha estavellat al pal de la porteria defensada per Codina.

Poc abans de la mitja hora el Barça s’ha avançat en el marcador. Saviola ha caigut dins l’àrea per una entrada de Núñez. L’encarregat de xutar el penal ha estat Ronaldinho, que ha fet l’1 a 0.

Després del gol, el Madrid ha intentat reaccionar, però amb poques ocasions i encara menys perill. Amb victòria blaugrana per la mínima s’ha arribat al descans.

El Madrid capgira el marcador dels Legends

Després del descans i amb homes com Munitis sobre la gespa del Bloomfield Stadium de Tel-Aviv, el Madrid ha reaccionat. Al cap de quatre minuts de la represa, l’exjugador del Racing i del Madrid ha fet l’empat a un. I dos minuts més tard, l’exjugador del Barça i del Madrid Alfonso ha capgirat el marcador.

El Barça, però, ha reaccionat. Jofre Mateu després d’un bon control i de superar Iván Campo ha fet l’empat a dos.

Poc ha durat l’alegria dels blaugrana ja que al minut 70, Rubén de la Red amb un xut col·locat ha fet el 2 a 3.

Rivaldo, en una acció del clàssic dels Legends
Rivaldo ha estat un dels protagonistes del partit. Foto: @FCBarcelona_cat

El partit ha estat la cirereta d’un pastís format per l’exposició “Barça the exhibition”, que s’ha estrenat a Tel-Aviv aquest juliol i que es podrà visitar el mes d’agost. Aquesta mostra ofereix un recorregut per la història blaugrana amb experiències interactives.