El Barça ha aconseguit superar el Liceo de la Corunya per 9 a 3, un marcador contundent que s’ha resolt en el tram final de l’enfrontament. El partit correspon al que es va ajornar el 22 de desembre per culpa de la borrasca Fabien. Aquest resultat permet als blaugrana tenir sis punts d’avantatge sobre els gallecs quan només falten sis jornades perquè acabi la fase regular. D’aquesta manera, els d’Edu Castro tenen molt coll avall acabar com a primers i tenir el factor pista a favor en els play-off.

Un Liceo, combatiu a la primera part

El partit ha estat força igualat, amb moltes alternatives en una i altra porteria, conscients, tots dos conjunts, de la importància del matx. Els blaugrana s’han avançat ràpid, gràcies a un gol de Pau Bargalló en el minut 5. El matx ha entrat en una dinàmica molt igualada fins a les acaballes de la primera meitat, quan el Liceo ha aconseguit empatar mitjançant Franco Platero en el minut 17. Poc ha durat l’alegria del conjunt gallec perquè Matías Pascual, en el 20 i de nou Pau Bargalló, en el 21, han permès que els blaugrana marxessin al descans amb un 3 a 1 a favor.

Barça Liceo hoquei patins Pau Bargalló
@FCBhoquei

El Barça sentencia quan el Liceo s’apropa

Als tres minuts de la represa, Pau Bargalló, un dels grans protagonistes del matx, ha fet el 4 a 1, el tercer en el seu compte particular, que semblava encarrilar l’enfrontament per als barcelonistes. Res més lluny de la realitat perquè el Liceo ha sabut reaccionar amb un doblet de Marc Grau en només tres minuts, del 34 al 37. Quedaven 13 minuts i podia haver començat un altre partit si no hagués estat per l’encert de Joao Rodrigues en un penal en el minut 38. A partir d’aquí, els d’Edu Castro s’han convertit en una màquina de fer gols. Ignacio Alabart, amb un golàs, ha fet el sisè; Helder Nunes, el setè, i Pablo Álvarez, amb un doblet, ha marcat el vuitè i el 9 a 3 definitiu. El triomf referma els blaugrana en el lideratge i els permet doblegar amb contundència el rival més difícil de tot el campionat.