Barça final four
@FCBfutbolsala

El Barça ha guanyat el Kherson per 4 a 2 i assalta la Final Four de la Champions. Un gol de Sergio Lozano a l’últim segon ha certificat la victòria dels blaugrana. A l’altre partit del grup D, la victòria de l’Sparta Praga contra l’Stalitsa Minsk ha servit perquè els d’Andreu Plaza segellin el bitllet per a la següent fase.

El Barça capgira el marcador

El partit no ha començat bé per als homes entrenats per Andreu Plaza. El Kherson, dirigit per l’exblaugrana Javi Rodríguez, s’ha avançat en el minut 2 amb una diana de Roninho, un gol que ha despertat els blaugrana, ja que en la jugada següent Dyego ha empatat el partit. Els blaugrana han capgirat el marcador en el minut 8 amb el primer gol de Ferrao a la competició europea. La primera part ha seguit entretinguda i amb ocasions a les dues porteries, però el marcador ja no s’ha mogut.

Sergio Lozano marca a l’últim segon

Els ucraïnesos a la represa han sortit buscant el gol de l’empat, però el Barça s’ha defensat amb ordre i ha pogut ampliar el marcador al contraatac. Per exemple, Adolfo ha enviat una pilota al pal. Els blaugrana han seguit generant ocasions i Daniel ha estat l’encarregat de fer el 3 a 1. El Kherson ha reaccionat amb rapidesa i Zvarych ha retallat diferències amb el 3 a 2. El partit ha seguit mogut i els dos equips han creat oportunitats. Una de les més clares, un xut de Sergio Lozano al pal. L’equip ucraïnès ha tancat el Barça a la seva àrea en el últims minuts, però Sergio Lozano amb un gol a l’últim segon ha segellat el triomf blaugrana. Aquest gol situa Lozano com a màxim golejador de la història de la secció empatat a 247 amb Wilde.

El tercer i definitiu partit d’aquesta Elite Round serà aquest dissabte i el Barça s’enfrontarà contra l’equip local de l’Stalitsa, tot i que ja està classificat per a la següent fase després de la victòria de l’Sparta Praga contra els bielorussos a l’altre partit del grup D.