Barça

El Barça buscarà aquest dissabte a les nit, 21 h, l’accès a la final de la Copa d’Espanya. El rival a la semifinal serà el Llevant, actual líder destacat de la Lliga.

Els blaugrana s’han classificat per a la semifinal després d’eliminar ElPozo als penals. El partit va acabar amb empat a 3 i a la tanda de penals els d’Andreu Plaza es van imposar per 4 a 3.

El Barça comença guanyant

Davant els murcians el Barça sempre ha anat per davant en el marcador. Dyego en un rebot afortunat ha marcat l’1 a 0, però ElPozo ha empatat ràpidament mitjançant Fernando. Abans del descans encara dos gols més. Ferrao en una jugada d’estratègia, en una falta que ha significat l’expulsió de l’exporter del Barça Juanjo, ha fet el 2 a 1, però Alberto García ha marcat l’empat a 2.

Marcel empat pels murcians

A la segona part Ferrao ha tornat a vançar els blaugrana amb el 3 a 2, però en el tram final del partit i amb ElPozo jugant amb porter jugador Marcel ha fet l’empat definitiu a 3.

Feixas atura el penal definitiu

A la tanda de penals Ferrao ha començat marcant i Dídac ha aturat el primer llançament dels murcians, de Paradynski. I així s’ha arribat al cinquè i definitiu llançament. Dyego tenia l’oportunitat de classificar el Barça per a la semifinal, però va enviar al pal. En l’últim d’aquesta primera tanda Miquel Feixas va substituir Dídac a la porteria i el porter blaugrana ha aturat el penal a Valerio i li ha donat la classificació al Barça per a la semifinal.

El Llevant, el líder de la Lliga

Ara el rival dels blaugrana a la semifinal serà el Llevant, actual líder destacat de la Lliga. A les files valencianistes fins a quatre exjugadors del Barça, Roger Serrano, Marc Tolrà, Mario Rivillos i Rafa Usín. A la primera volta de la Lliga els blaugrana es van imposar a la pista del Llevant per 2 gols a 5.