Lliga

El Barça ha vençut ElPozo Múrcia per 3 a 2 i ha aconseguit el bitllet per a la final de la Copa d’Espanya. Els blaugrana es disputaran el títol amb el Valdepeñas aquest diumenge a les 18.30 h

El Múrcia colpeja primer

El primer temps s’ha caracteritzat per la igualtat entre tots dos equips. Ambdós conjunts han tractat de generar perill, però tant Juanjo com Espíndola han mostrat un nivell molt alt a l’hora de defensar la porteria. Però el conjunt murcià ha aconseguit marxar al descans per davant en el marcador gràcies a un gran gol de Fernán al minut 14.

El Barça reacciona per aconseguir el bitllet a la final

El Barça ha igualat el marcador només començar el segon temps gràcies a un gol de Dyego. Finalment, el partit no s’ha decidit fins als darrers sis minuts. Daniel ha materialitzat la remuntada al minut 34 i, cinc minuts després, Adolfo ha fet el tercer gol dels blaugrana. ElPozo Múrcia ha retallat la distància gràcies a una dia de Paradynski, però tan sols restaven quatre segons. Els blaugrana han aconseguit el bitllet per a la final de la Copa d’Espanya, en què optarà a revalidar el títol.