El Barça de futbol sala s’enfrontarà a l’Sporting de Portugal en la final de la Champions. Els de Jesús Velasco, aquest diumenge a partir de les 17 h, aspiren a aconseguir la quarta Lliga de Campions del palmarès de la secció. Els blaugrana s’hi van classificar després de guanyar a la pròrroga el Benfica per 4 a 5.

L’Sporting de Portugal, el rival del Barça a la final

El Barça no ho tindrà gens fàcil si vol aixecar la UEFA Futsal Cup, ja que l’Sporting de Portugal és el campió actual de la competició. De fet, els portuguesos es van imposar al Barça la temporada passada a la final per 4 a 3. L’Sporting aquest cop ha arribat a la final després de superar l’equip francès de l’ACCS FC per 2 a 6 a la semifinal.

Els de Jesús Velasco volen la quarta Champions

El Barça, per tant, aspirarà aquest diumenge a guanyar la quarta Champions. Aquesta serà la sisena final de la Lliga de campions que jugaran els blaugrana. De les altres cinc que han jugat, n’han guanyat tres. La primera va ser la temporada 2011-12 a Lleida, i es va imposar a la final al Dinamo de Moscou per 3 a 1. La segona Champions va arribar dues temporades després, la 2013-14. El Barça la va guanyar a Bakú, l’Azerbaidjan, també contra el Dinamo de Moscou a la pròrroga per 5 a 2. La tercera i última Lliga de Campions els blaugrana la van aixecar fa dues temporades, la 2019-20, i es va jugar al Palau. El Barça es va imposar a la final a ElPozo Múrcia per 2 a 1. Aquest diumenge, per tant, els de Jesús Velasco tenen l’oportunitat davant l’Sporting de Portugal de guanyar la quarta Champions de la història del Barça de futbol sala.

Esquerdinha anuncia que es retira del futbol sala

El Barça reacciona davant el Benfica

Els blaugrana van suar de valent per arribar a la final de la Champions. El partit contra el Benfica va ser molt emocionant i va deixar ben clar que l’equip de Jesús Velasco no es rendeix mai. El Barça perdia per 3 a 0 a la mitja part. A la represa va aconseguir capgirar el marcador i posar-se 3 a 4, però el partit va anar a la pròrroga. En aquell moment, i quan faltaven 17 segons per acabar el temps extra i anar als penals, Adolfo va marcar i va donar la victòria als blaugrana per 4 a 5.