barça estadi olímpic lluís companys

El Barça jugarà a l’Estadi Olímpic Lluís Companys la temporada 2023-2024. Així ho ha anunciat el president del FC Barcelona, Joan Laporta, després de l’acord arribat amb l’Ajuntament de Barcelona. El club, tal com ja es va posar sobre la taula, hi haurà de disputar una temporada sencera per les obres de l’Espai Barça, que començaran el juny del 2022.

El Barça i l’Ajuntament treballen en el preu a pagar

El FC Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona segueixen treballant en la quantitat total que haurà de pagar el club blaugrana per l’ús de l’Estadi Olímpic. Es parla d’una xifra aproximada d’uns 20 milions d’euros, però encara s’ha de concretar, com també les obres d’adaptació per tal d’ampliar la capacitat de l’estadi, que és de 56.000 espectadors.

Com s’encabiran els socis a l’Estadi Olímpic?

El Barça té aquesta temporada 83.500 abonats, però n’hi ha uns 26.000 que van demanar una excedència per la covid. Per tant, a hores d’ara, el club barcelonista té més de 57.000 abonats. Tot i això, aquestes xifres poden variar de cara a la temporada 2023-2024.

Tenint en compte que la capacitat de l’Estadi Olímpic és de 56.000 espectadors, el club estudia la forma d’encabir-hi els socis. El Barça mira les diferents possibilitats, com el fet de fer rotacions entre els socis abonats.