Primer partit FCB - Joventut
@FCBbasket

El Barça s’ha imposat al Joventut de Badalona per 84 a 74 en el primer partit dels quarts de final del play-off pel títol de la Lliga ACB. Els blaugrana han sumat un punt important en un partit que han jugat dos dies després de perdre l’Eurolliga.

Inici bo del Barça i reacció del Joventut

El Barça ha sortit molt concentrat en el partit. L’equip de Jasikevicius ha fet un primer quart brillant que els ha permès acabar-lo amb un 26 a 18 a favor. En aquests primers 10 minuts ha destacat Leandro Bolmaro amb vuit punts.

En el segon quart, el Joventut ha millorat el seu percentatge anotador i ha aconseguit posar-se al davant en el marcador amb el 31 a 32. Un parcial de 5 a 16 ha permès als de Carles Durán retallar diferències fins al 40-38, resultat amb què s’ha arribat al descans.

@FCBbasket

El descans ha anat millor als de Jasikevicius que als badalonins. Una millor circulació de la pilota dels blaugrana els ha permès acabar el tercer quart amb un còmode 60 a 50.

En l’últim quart, el Barça ha anat ampliant les distàncies fins al definitiu 84 a 74 i estar a només un partit de passar als quarts de final de la Lliga ACB.