El Barça ha guanyat el Joventut per 85 a 87 i s’ha classificat per jugar la final de la Lliga Catalana. Una cistella de Kuric ha donat la victòria als blaugrana.

El Barça domina a la mitja part

La primera part ha estat molt igualada. Els sistemes ofensius s’han imposat a les defenses i el marcador s’ha enfilat i enfilat. L’intercanvi de punts a les dues cistelles ha fet que el partit fos elèctric i amb molt de ritme. A més, els dos equips han tingut bons percentatges en els llançaments exteriors, cosa que ha fet que el públic de l’Olímpic de Badalona es divertís. Al final dels primers 20 minuts el marcador era de 46 a 50 favorable al Barça.

Kuric dona la victòria al Barça

El Joventut ha sortit més endollat dels vestidors, i els blaugrana s’han vist incapaços d’aturar l’allau de joc ofensiu dels verds-i-negres, que han obert una petita escletxa en el marcador. Tot i això, s’ha entrat en els últims 10 minuts amb tot per decidir. Aquí els de Pesic han estat més tranquils i, amb un Davies que ha estat dels millors blaugrana, han capgirat el marcador. El partit s’ha decidit en una cistella de Kuric quan quedaven tres segons per al final. El Barça jugarà aquest dimecres la final de la Lliga Catalana davant el Morabanc Andorra, que ha guanyat en l’altra semifinal el Manresa.