Barça-Cartagena Copa Espanya el Barça jugarà contra l'Inter

El Barça ja és a les semifinals de la Copa d’Espanya després de superar el Cartagena per 3 a 1. Els blaugrana es jugaran el pas a la final aquest dissabte, a les 17 h, contra el Movistar Inter, que va superar el Palma Futsal per 5 a 4. Tornarà, doncs, un dels clàssics del futbol sala amb un enfrontament que aquesta temporada té dos precedents. Els de Jesús Velasco ja van guanyar els madrilenys per 3 a 1 a la semifinal de la Copa del Rei al febrer, que després van guanyar als penals contra el Palma Futsal. En la Lliga, Barça i Inter van empatar a 3 al Palau Blaugrana el 8 de desembre.

Un partit igualat fins a la segona meitat

La primera meitat, molt igualada, va acabar amb empat a 0 gràcies a la bona feina a les porteries de Dídac i Chemi. A la segona meitat, els blaugrana van poder desfer l’empat primer gràcies a un gol d’estratègia de Bernat Povil 12 minuts abans d’acabar el matx. El pal va salvar l’empat del Cartagena, que va veure com Sergio Lozano, en un contraatac, feia el 2 a 0 al minut 35 i André Coelho, el tercer al 39, tot i que els murcians van fer un altre xut al pal entre mig. Abans d’acabar el partit, Motta va fer el 3 a 1 definitiu.