Aicardo celebra un gol davant Inter
@FCBfutbolsala

Era un partit de faixa o caixa i ha estat de faixa per al Barça. Els blaugrana han guanyat el Movistar Inter en el tercer i definitiu partit dels play-off per 5 gols a 2. L’equip d’Andreu Plaza s’ha classificat per a les semifinals.

Homenatge, gol de l’Inter i remuntada

Abans del partit, el Barça ha volgut fer un reconeixement als entrenadors Andreu Plaza i Miguel Andrés i al mànager Txus Lahoz, que no continuaran al club la pròxima temporada.

I després de l’homenatge, la galleda d’aigua freda. Encara no s’havien disputat 10 segons de partit, quan una relliscada de Daniel Shiraishi l’ha aprofitada Pola per fer el 0 a 1.

Homenatge a Andreu Plaza

Amb el gol en contra, els d’Andreu Plaza han intentat reaccionar. Quatre minuts després del gol madrileny, Marcenio ha estat a punt d’empatar amb un xut que ha rebutjat el porter Jesús Herrero. Els blaugrana han continuat buscant el gol, però sense encert. Per la seva banda, el Movistar Inter s’ha tancat bé al darrere i ha creat perill en jugades de contraatac que Dídac Plana ha aconseguit rebutjar, amb aturades molt meritòries.

Els dos equips han perdonat el gol, però al minut 13, André Coelho ha aprofitat una gran assistència d’Esquerdinha per fer l’empat a un.

Després d’igualar el partit, els blaugrana han continuat dominant i creant ocasions. L’aportació de Dídac Plana en atac ha estat constant. En una d’aquestes jugades, la pilota ha acabat arribant a Jesús Aicardo, que ha fet el 2 a 1 quan quedaven menys de tres minuts per al descans.

Victòria del Barça davant Movistar Inter

En aquest primer temps, dues coses destacades: Dyego, que no ha pogut jugar per una gastroenteritis, i Pola, que ha deixat la pista per unes molèsties a l’ull esquerre.

Una segona part amb polèmica

La segona part ha començat amb un Movistar Inter buscant el gol de l’empat, que ha arribat als cinc minuts de la represa. Abans, el Barça havia vist com els àrbitres li anul·laven un gol a Adolfo. I el mateix jugador ha estat el protagonista de la primera jugada polèmica. L’aler pivot ha desviat un xut de Cecília i els àrbitres han considerat que ho ha fet amb les mans. Expulsió i penal a favor dels madrilenys. Saldise ha fet el 2 a 2.

Els 1.924 espectadors que han vist el partit al Palau s’han indignat i més encara quan, un minut després del gol, els àrbitres han expulsat Daniel per una falta i Andreu Plaza per protestar.

L’escenari era el pitjor dels possibles per al Barça. Però ha aparegut Matheus Rodrigues. El brasiler ha agafat una pilota en zona de tres quarts, ha arribat a l’àrea i amb un retall magnífic i toc subtil ha marcat el 3 a 2. I el mateix jugador ha estat l’encarregat de fer el 4 a 2 quan el rival jugava amb tres homes de camp, per expulsió d’Eric Martel.

Amb dos gols en contra, el Movistar Inter ha decidit jugar amb porter jugador i el Barça ho ha aprofitat. Marcenio, quan quedaven poc més de tres minuts per al final, ha fet el 5 a 2.