Entrenadors i jugadors sempre diuen que els grans partits entre grans equips es decideixen per petits detalls, i aquest gol de Carlos Ortiz en el minut tres va ser un petit-gran detall. La sort en forma de rebot va somriure al Movistar Inter i després tot el partit va estar marcat per aquesta jugada. El Barça, a remolc en el marcador, va aconseguir el domini i va tenir ocasions per fer l’empat, però aquest es va resistir. Els blaugrana, però, no van desistir i a mitjan de la segona part van obtenir la recompensa. El premi va ser el gol d’Esquerdinha. Començava un nou partit, però només va durar dos minuts, el temps que va trigar Carlos Ortiz a tornar a posar al davant els madrilenys. Amb l’1 a 2 van arribar dues jugades polèmiques. Primer els àrbitres no van veure aquestes mans d’Adolfo i després tampoc no van assenyalar penal sobre Lozano, que ja estava a punt de fer l’empat. En els últims minuts, el Barça va jugar amb porter jugador, però no va arribar el gol de l’empat.