El Barça ha perdut la final de la Copa d’Espanya davant l’Inter per 6 a 1. Els blaugrana s’han avançat, però els madrilenys han estat superiors i no han donat opció als d’Andreu Plaza.

El Barça s’avança, però l’Inter remunta

El partit ha començat molt intens, tant el Barça com l’Inter buscaven construir ràpid per sorprendre el rival i han estat els blaugrana els qui han tingut premi. Ximbinha amb un golàs ha obert el marcador, 0 a 1. A partir d’aquí l’Inter ha buscat el gol de l’empat i les ocasions s’han succeït a les dues porteries, però tant Dídac com Jesús Herrero han fet aturades de mèrit. Els madrilenys han seguit insistint i un exblaugrana, Eric Martel, amb un fort xut de falta ha aconseguit l’empat a 1. Els madrilenys han continuat accelerant i en una badada defensiva Borja ha marcat el 2 a 1.

L’Inter és superior

El Barça ha sortit disposat a empatar i Dyego ha enviat una pilota al pal. Han anat passant els minuts i l’Inter ha aconseguit igualar el partit amb més control de la pilota. I quan faltaven 13 minuts Marcenio ha vist la segona targeta groga i ha deixat l’equip en inferioritat. L’Inter ho ha aprofitat i Borja ha fet el 3 a 1. Un cop han marcat els gols els madrilenys els blaugrana han recuperat un jugador i han recuperat la igualtat de futbolistes sobre la pista. Minuts de desconcert dels d’Andreu Plaza que l’Inter ha aprofitat per fer el 4 a 1 gràcies a Eric Martel. El Barça ho ha intentat amb el porter jugador, però no ha estat una bona idea. Cecilio i Saldise han sentenciat la final amb dos gols més.