Champions femenina

El Barça jugarà la final de la UEFA Women’s Champions League davant l’Olympique de Lió el dissabte 21 de maig al Juventus Stadium de Torí. El club blaugrana ha informat els socis de com aconseguir entrades gratuïtes per anar a la final.

Com sol·licitar entrades gratuïtes per a la final

A partir d’aquest dilluns, 2 de maig, a les 10 h, el FC Barcelona obrirà un procés exclusiu per a socis, que acabarà dijous, 5 de maig, a les 12 h, per sol·licitar entrades per anar a la final. Aquestes sol·licituds s’hauran de fer mitjançant un formulari que es trobarà al web del club i cada soci podrà sol·licitar una única entrada i es podran agrupar fins a un màxim de quatre socis en cada petició. Els menors de sis anys no podran adquirir entrades i els menors d’entre sis i 18 hauran d’estar inclosos en la sol·licitud d’un adult.

La UEFA destina a cada equip finalista 3.000 entrades gratuïtes i el FC Barcelona destinarà aquesta xifra d’entrades gratuïtes exclusivament a socis. Si la xifra de peticions rebudes pel club blaugrana no supera aquest nombre, tots els sol·licitants podran disposar d’una entrada gratuïta. Si la xifra de peticions és superior aquestes entrades s’assignaran a partir del número de tall que sorgeixi d’un sorteig.

Entrades de pagament

En els propers dies, la UEFA informarà el Barça i l’Olympique de Lió de quantes localitats podrà disposar de cara a la final. Aquestes entrades addicionals, que seran de pagament, també es posaran a disposició dels socis blaugrana. Es preveu que els preus de les localitats siguin populars i molt assequibles.

Les localitats seran nominatives, personals i intransferibles i la Federació Italiana de Futbol les enviarà a cada soci per correu electrònic. Les entrades s’enviaran en format digital, per tant, cada posseïdor l’haurà de portar al mòbil o impresa, però no la podrà recollir físicament a destinació o en cap taquilla del club. És important tenir en compte que com que les entrades són nominatives no es podran cedir ni a familiars, ni a amics ni tampoc a un altre soci.

El Barça prepara desplaçaments en autocar i avió

Es posaran a disposició dels socis diferents opcions de viatge d’anada i tornada a Torí amb autocar o avió a uns preus assequibles. Hi haurà dues opcions per viatjar en autocar, a uns preus per als socis de 58 i 69 euros, segons l’itinerari, i una opció de desplaçament en avió el mateix dia del partit a un preu de 296 €.

També hi haurà una opció de viatge per a penyistes i aficionats que tinguin entrada. En el cas dels penyistes el cost de viatjar en autocar és de 72 i 84 euros, mentre que en avió és de 358 €. Per als aficionats el preu dels autocars és de 88 i 98 euros, mentre que el de l’avió és de 410 €. Les opcions de viatge estan disponibles al web del FC Barcelona.

A més, també hi ha la possibilitat per a qualsevol aficionat d’adquirir entrades a través del web de la UEFA.