El Barça de futbol sala no ha pogut revalidar el títol de campió de Catalunya després de perdre a la final de la Copa davant el Santa Coloma per 4 a 3. L’equip de Gramanet aconsegueix la segona Copa Catalunya de la seva història.

Primer el Barça, però després el Santa Coloma

El partit ha començat amb molta intensitat. En 7 minuts, els espectadors del Pavelló Nord de Sabadell ja havien vist dos gols. El primer de Dyego per als blaugrana, única vegada que els d’Andreu Plaza han anat per davant en el marcador, i l’empat de Bruno Petry.

Amb l’1 a 1, l’Industrias Santa Coloma s’ha trobat còmode a la pista. Verdejo ha fet el 2 a 1 al minut 15. Amb aquest resultat s’ha arribat al descans.

La segona part, un espectacle

Després de la mitja part, els gols han continuat. Això sí, no han estat tants com ocasions hi ha hagut. El Barça ha posat a prova al porter del Santa Coloma, Miquel Freixas, que a l’inici de la segona part ho ha aturat tot. Tot menys un xut d’Aicardo que tornava a igualar el partit.

Final Copa Catalunya Futbol Sala
@FCF_cat

Els colomencs han reaccionat i de quina manera. Dos gols en 1 minut han posat un còmode 4 a 2 en el marcador quan quedaven 5 minuts per acabar. Un gol de Rivillos a l’últim minut només ha servit per posar el definitiu 4 a 3.

Fi del domini blaugrana

Amb aquest triomf, el Santa Coloma aconsegueix un títol que no guanyava des del 2012. Les últimes sis edicions havien estat blaugrana. L’equip d’Andreu Plaza perd el segon títol de la temporada després de caure eliminat a les semifinals de la Copa Intercontinental, tot i això aquesta temporada ja tenen un títol després d’aconseguir la Supercopa d’Espanya.