El Barça d’hoquei patins ha iniciat la pretemporada 2019/20 aquest dimecres, 7 d’agost. L’equip, entrenat per Edu Castro, comença a preparar la nova temporada amb una única novetat en la plantilla, la del portuguès Hélder Nunes. Després de la temporada d’èxit, amb tots els títols possibles a excepció de la Lliga europea, el Barça prepara una nova temporada il·lusionant.

Proves mèdiques i primer entrenament

Al llarg d’aquest matí, els jugadors blaugrana han passat les mèdiques i físiques respectives. Seguidament, s’han dirigit al Palau Blaugrana per realitzar la primera sessió d’entrenament.

Barça d'hoquei patins pretemporada 2019/20

Pretemporada amb una estada a Andorra

El Barça s’entrenarà aquest dijous, divendres i dissabte al Palau, mentre que diumenge, 11 d’agost, es desplaçarà a Encamp (Andorra), on realitzarà una estada fins al divendres dia 16.

Els blaugrana no disputaran cap amistós fins a l’inici de la Lliga Catalana, i el Barça està enquadrat en el grup A. El primer matx serà el 23 d’agost al Palau Blaugrana contra el Girona CH. El segon partit el jugarà el dia 27 a la pista del Calafell. Els dos primers de cada grup accediran als quarts de final, que tindran lloc al Pavelló Olímpic de Vic entre el 2 i 3 de setembre. Les semifinals i la final seran el 6 i 8 de setembre respectivament.

La Supercopa d’Espanya i la Lliga

La Supercopa d’Espanya és la segona competició oficial que jugaran els d’Edu Castro els dies 14 i 15 de setembre al Poliesportiu de les Comes d’Igualada contra l’amfitrió. L’inici de la Lliga serà el diumenge 22 de setembre a Riazor contra el Liceo.